Finn biler og biltester

Chrysler Sebring

Chrysler Sebring

Stratus-salget dabbet kraftig av mot slutten og det ble heller ikke den helt store vinden i seilene da Sebring ble lansert. Førsteinntrykket er imidlertid positivt. Chrysler dreide design-skruen enda et hakk og laget en av de mest sporty utseende sedanene på markedet. Spesielt er fronten tøff, med klar sportsbilinspirasjon.
Men så er det dessverre litt slutt på moroa. Igjen er det sparing som er den store, stygge ulven. I USA er Sebring en billigbil og det merkes! Enkel hardplast, tidlige tendenser til skrangling og innersvinger både her og der. Bak rattet er du aldri i tvil om at dette er en amerikaner. Myk, litt svømmende, men absolutt komfortabel så lenge det ikke går altfor fort i svingene.
Nyprisen var drøy. Til tross for en ikke altfor imponerende 2-liter på 141 hk, slet Sebring med å matche prisene til de argeste konkurrentene. I tillegg til sedan får du også Sebring som kabriolet. Med V6-er under panseret er det en skikkelig cruisebil.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote På modeller med 2-liters motor bør man sjekke at det ikke er kjølevann i motoroljen, da defekt topp-pakning er en ganske vanlig feil på disse motorene. Slakk i endeledd og eventuelt bærekuler samt bremseskiver/håndbrekkmekanisme, bør også sjekkes før man kjøper Sebring. På cabrioletmodellen bør kalesjen kontrolleres.

+ Pluss

Et annerledes alternativ i klassen
Stilig og sporty design

- Minus

Billigfølelse i interiøret
Trives ikke på dårlig vei eller i svinger

Beste kjøp

Hvorfor ikke kline til? Gå for en fullutstyrt V6 cabriolet!

Styr unna

Stor amerikansk bil med fire sylindere og stoffinteriør blir liksom litt feil…

Kjøpt ny av

De falt for eksteriøret- og lukket øynene for interiøret.

Sjekk også

Peugeot 607 (2000-2009)

De franske bilprodusentene har lenge slitt med å få til storbiler, og 607 har dessverre føyd seg inn i rekken over ikke spesielt vellykkede biler. Ambisjonen..

Saab 9-5 (1998-1998)

9-5 ble en umiddelbar suksess og mange trodde dette for alvor var starten på Saabs klatring helt opp i premium-klassen. Den elegante stasjonsvogna var et spo..

Toyota Avensis (2003-2009)

De ganske lette linjene fra forgjengeren ble erstattet av et tungt og absolutt ikke sporty design da Avensis kom i andre generasjon. En tvers gjennom solid o..

Siste nytt om Chrysler