Finn biler og biltester

Hummer H3

Hummer H3

Lille-Hummeren (vel, alt er relativt) debuterte da interessen for Hummer generelt var i ferd med å avta kraftig. Her hjemme har prisen også vært et stort ankepunkt. Varebilregistrering og grønne skilter til tross: Det hjelper ikke så veldig når det sitter en 3,5-liters bensinmotor på 235 hk under panseret. Du tror kanskje den både bruker mye og slipper ut mye? Svaret er ja!
Utseendet er tro mot Hummer-tradisjonene, med ekstremt rette linjer, høye dører og små vindusglugger. Drøyt 4,70 m lang er dette absolutt ikke noen småbil, og kjørekomforten er overraskende god tatt i betraktning at H3 er basert på en pickup. Du sitter høyt og fritt i gode skinnseter og de fleste har veldig mye utstyr innabords. Du må imidlertid ikke forvente deg noen eksklusiv bilopplevelse. I USA er dette en rimelig bil, det bærer interiøret preg av.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote H3 er en solid liten krabat. Skjønt liten er den vel knapt, hvis du ikke sammenlikner med H2 og H1. Bilene har vist seg å være svært gode, men på noen biler har det vært problemer med topplokket, de første årene dekket av garantien. H3 har som mange andre biler fra USA fått ettermonterte lamper i Norge. Det er de små, runde parklampene foran og bak, og disse har lett for å dugge på innsiden av glasset.

+ Pluss

Blir attraktiv etter hvert som bakseteavgiftene faller
Mye firehjulstrekker for penga

- Minus

3,5-literen er tørst. Veldig tørst
Et merke for spesielt interesserte

Beste kjøp

Et pent og velholdt eksemplar som er et par år gammel, er nok det mest fornuftige valget. Da har du også litt igjen av nybilgarantien på tre år.

Styr unna

Uvørent brukte håndverker-eksemplarer som har blitt brukt som verktøykasse, delelager, varmestue og/eller røykerom.

Kjøpt ny av

Håndverkere som skulle bruke den aktivt - eller dørvakter som bare skulle vise seg fram.

Sjekk også

Land Rover Defender (1992-2011)

Dette er den klassiske Land Roveren, med røtter helt tilbake til 1948 og Series I. Det er samtidig en av de mest primitive bilene på markedet. Men samtidig f..

Jeep Wrangler Unlimited (2009-2009)

Wrangler er arvtekaren etter Willys-jeepen fra 2. verdenskrig. I moderne tid ble den gjenfødt i 1987, med ny generasjon i 1997 og sist i 2007 da JK-utgaven b..

Siste nytt om Hummer

Antall visninger