TV 2 Play
Min konto
Finn biler og biltester

Ford Focus

Ford Focus

Ford satte Focus på en skikkelig voksekur da det var klart for generasjon to. Bilen ble 17 cm lenger og ikke minst 14 cm bredere. Det betyr mye mer plass, både for passasjerer og bagasje.
Andre generasjon Focus er bygget på samme plattform som Volvo S40/V50, Mazda 3 og Focus C-Max. Fortsatt er kjøreegenskapene klasseledende og i tillegg er bilen blitt mer komfortabel. Adskillig mer påkostet følelse i interiøret. Men utvendig er særpreget tonet ned og bærer litt mer preg av kompromisser enn tidligere.
Facelift underveis innførte mer familielikhet og litt oppgradering av interiøret, uten at det gjør den helt store forskjellen. Kombi, stasjonsvogn og sedan – dessuten en 2-dørs ståltak-kabriolet kalt CC.

+ Pluss

Opptur innvendig i forhold til første Focus
Fortsatt klasseledende kjøreegenskaper

- Minus

Mange tøffe konkurrenter, Focus sliter med flere av dem.
Litt pregløst design

Kjøpt ny av

Kjøreglade kompaktbil-kunder.

Sjekk også

Volkswagen Golf (2003-2008)

Golf V ble på mange måter et lite hvileskjær for VW. Interiørmessig tok bilen faktisk et skritt bakover og føles mindre påkostet enn forgjengeren. Sannsynlig..

Honda Civic (2006-2009)

Der forgjengeren tenderte mot kjedelig, er denne alt annet enn det. Honda-designerne fikk boltre seg skikkelig, både utenpå og inni. For mange et gjensyn med..

Audi A3 (2003-2013)

Andre generasjon A3 tok et solid skritt i eksklusiv retning. Utvendig er ikke endringene store sammenlignet med forgjengeren, men linjene er strammet opp og ..

Siste nytt om Ford