TV 2 Play
Min konto
Finn biler og biltester

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer

Lancer er en gammel sliter som har vært med oss siden 70-tallet. I kjent stil har den vokst seg litt større for hver generasjon, og denne er såpass stor at den norske Mitsubishi-importøren hadde håp om at den kunne fylle hullet etter utgåtte Galant.
Holder vi oss til kun centimeter, er stasjonsvogna faktisk i stand til det. Den er veldig nært en klasse over det vi vanligvis forbinder med Lancer. Problemet er bare at bilen føles veldig spartansk og enkel. Sedanen er designmessig et gjesp og havnet da også i skyggen av de aller fleste konkurrentene.
Etter fire år var det slutt. Da kom en langt mer elegant Lancer inn på banen.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote Lancer er ikke bilen som gir sine eiere grå hår på grunn av mye trøbbel. Er eierne gråhåret, er det nok andre grunner til det… Foringene i bakstillingen kan bli defekte, disse erstattes da med forsterkede foringer fra Evolution-modellen. En liten sjekk på bremseskivene skader heller ikke…

+ Pluss

Problemfritt bilhold
Romslig stasjonsvogn

- Minus

Framkomstmiddel - og kun det!
Billigfølelse tvers gjennom

Beste kjøp

En pen, velholdt og velutstyrt 1,6-liters stasjonsvogn er et traust, men fornuftig valg.

Styr unna

1,3-liter fieredørs sedan med lite utstyr. Gjeeesp!

Kjøpt ny av

De som bare skulle ha en bil. Punktum.

Sjekk også

Hyundai Getz (2002-2008)

Hyundais Polo-konkurrent vant ingen designpriser da den ble lansert i 2002, men i forhold til både Atos og Accent var dette et klart framskritt. En moderne s..

Nissan Almera (2000-2007)

Almera etterfulgte en rekke med Sunny-utgaver fra Nissan da den kom i 1995. Dette er andre generasjon, som ble lansert i 2000. Almera fikk skryt for kjøreeg..

Skoda Octavia (1997-2004)

Dette er bilen som for alvor endret Skoda-imaget, og som fikk folk som aldri ville vurdert en Skoda til å tenke nytt. Octavia er basert på plattformen til Go..

Siste nytt om Mitsubishi