TV 2 Play
Min konto
Finn biler og biltester

Subaru Forester

Subaru Forester

Andre generasjon Forester holdt seg til samme størrelse som forgjengeren og designmessig skjedde det heller ikke store sprell. Det ser mest ut som en litt omfattende facelift. Heller ikke denne Forester-utgaven appellerer til de som er ute etter en bil med sporty utstråling.
Men Forester vokste flere hakk i eksklusivitet. Den føles adskillig mer påkostet, samtidig som den er tro mot røttene gjennom at den fortsatt har kjøreegenskaper som en litt høy stasjonsvogn. Bak det anonyme ytret skjuler det seg rett og slett en veldig trivelig bil.
Forester er langt fra klassens største, men de rette linjene betyr fortsatt bra plassutnyttelse. Subaru kunne bare tilby bensinmotorer. Det var ikke så bra i et marked hvor stadig flere ønsket seg diesel. Heller ikke verdens sprekeste motorutvalg. Firehjulstrekksystemet har fått mye skryt, dette er et av de beste i klassen.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote Dette er helt utrolig gode biler. Ingen kjente feil og mangler utover vanlige service og bytte av normale slitedeler. Støtdemperne bak bør allikevel sjekkes. Det samme bør servicehistorikk. Men på de eldste bilene med mye kilometer på telleren, kan mye selvfølgelig gå galt.

+ Pluss

Fortsatt moro med turbo
Fine og balanserte kjøreegenskaper

- Minus

Mangler diesel
Kanskje klassens trausteste bil

Beste kjøp

En velutstyrt 2004/2005-modell, uten turbo.

Styr unna

Biler som bærer tydelig preg av å ha blitt brukt i terrenget, og biler med dårlig servicehistorie.

Sjekk også

Honda CR-V (2002-2006)

Der første generasjon bærer litt preg av å være utviklet på beskjedne budsjetter, skjønte Honda at det var all grunn til å satse mer på generasjon to av CR-V..

Mitsubishi Outlander (2003-2006)

Mitsubishi var en av mange bilfabrikanter som ikke hadde forutsett den kjempestore SUV-etterspørselen i Europa. Men hjemme i Japan hadde de en modell som het..

Nissan X-Trail (2001-2006)

Nissan har rike offroad-tradisjoner med blant annet Patrol. Med X-Trail klarte de også å slå seg inn i massemarkedet. Det firkantete og trauste utseendet vin..

Siste nytt om Subaru